Meer mogelijk met ijs

De introductie van ijs in een ambachtelijk bedrijf levert vrijwel altijd meer rendement op. IJs trekt nieuwe klanten aan, zorgt voor onderscheidend vermogen en dus meer omzet. De mogelijkheden met ijs zijn eindeloos.

IJs combineren met koffie, chocolade, wafels of …?

IJs vraagt om vakmanschap. Kennis van zaken, op het gebied van smaken maar ook als het gaat om hygiëne, marketing en verkoop. Laat de klant zien dat u zelf uw eigen ijs bereidt! Vers en ambachtelijk, lokaal gemaakt.

Met ijs kunt u bakken en dus ook vitrines vullen, wat vrolijke gezichten in de winkel oplevert. U kunt ijs ook per liter of andere eenheid verpakken en doorverkopen: aan horeca of thuisgebruikers. Met ijs kunt u bovendien ijstaarten maken, ook in seizoenen dat er buitenshuis minder ijs wordt gegeten. Daarnaast kunt u denken aan kleine gebakjes van ijs: voor bij de koffie of als een selectie van desserts.

Combineren

IJs valt bovendien met van alles te combineren. Met chocolade of met wafels. Met koffie of taart. Zelfs met brood zijn smakelijke combinaties denkbaar. In recepten van ijs kunnen allerhande producten uit een (banket)bakkerij worden gebruikt; gebroken koekjes bijvoorbeeld, die in de winkel niet meer te verkopen zijn. Maar ook marsepein, karamel, suikerbrood of gevulde koeken. Wie verstand heeft van ijsbereiden, kan vrijwel overal ijs van draaien. Duurzaam én rendabel. Beko IJs levert in samenwerking met Nappi op deze pagina steeds weer nieuwe recepturen.