Meer mogelijk met ijs

De introductie van ijs in een ambachtelijk bedrijf levert vrijwel altijd meer rendement op. IJs trekt nieuwe klanten aan, zorgt voor onderscheidend vermogen en dus meer omzet. De mogelijkheden met ijs zijn eindeloos.

Cookies

Ingrediënten

Basis
4000 g Basismix voor romig ijs zie recepten Maya 50/Maya 100
200 g Biscuit paste art. 9103760
300 ml Verse melk
Decoratie
* Variegato Biscottella art. 9104172
* Granular Biscuit art. 9103719
Vulling
* Variegato Biscotella art. 9104172
* Granular Biscuit art. 9103719

Werkwijze

Stappen en doseringen voor het maken van een batch:
1. Haal basis voor romig ijs uit de pasteuriseerketel,
2. Meng de basis met verse melk en Biscuit Paste met een elektrische mixer
3. Open het deksel van de ijsmachine en giet hier de basis voor romig ijs in. Sluit het deksel en start het ijs proces
4. Nadat het ijsproces klaar is, doseer het ijs in een koude ijsbak
5. Meng gedurende het doseren Variegato Biscottella* door het ijs heen
6. Plaats het ijs vervolgens in de shockvriezer voor 10 minuten
7. Decoreer het ijs met Variegato Biscottella en Granular Biscuit*

*dosering naar behoefte

Allergenen informatie