Meer mogelijk met ijs

De introductie van ijs in een ambachtelijk bedrijf levert vrijwel altijd meer rendement op. IJs trekt nieuwe klanten aan, zorgt voor onderscheidend vermogen en dus meer omzet. De mogelijkheden met ijs zijn eindeloos.

Dark Biscuit (Oreo)

Ingrediënten

Basis
4500 g Basismix voor romig ijs zie recepten Maya 50/Maya 100
250 g White cream
20 g Yellow vanilla with pods art. 9104130
Decoratie
* Variegato Biscottella dark art. 9104181
* Granular Cacoa Biscuit
Vulling
* Variegato Biscottella dark art. 9104181
* Granular Cacoa Biscuit

Werkwijze

Stappen en doseringen voor het maken van een batch:
1. Haal de basis voor romig ijs uit de pasteuriseerketel
2. Meng de basis met White cream en Yellow Vanilla with pods met een elektrische mixer
3. Open het deksel van de ijsmachine en giet hier de 4,5 kg basis voor romig ijs in. Sluit het deksel en start het ijs proces
4. Nadat het ijsproces klaar is, doseer het ijs in een koude ijsbak
5. Meng gedurende het doseren Variegato Biscottela Dark en Granular Cocoa Biscuit* door het ijs heen
6. Plaats het ijs vervolgens in de shockvriezer voor 10 minuten
7. Decoreer het ijs met Variegato Biscottela Dark en Granular Cocoa Biscuit*

* dosering naar behoefte

Allergenen informatie