Meer mogelijk met ijs

De introductie van ijs in een ambachtelijk bedrijf levert vrijwel altijd meer rendement op. IJs trekt nieuwe klanten aan, zorgt voor onderscheidend vermogen en dus meer omzet. De mogelijkheden met ijs zijn eindeloos.

Amarena ijs

Ingrediënten

Basis
4500 g Basismix voor romig ijs zie recepten Maya 50/Maya 100
Decoratie
* Variegone Amarena art. 9104148
* Amarena kersen op siroop
Vulling
* Variegone Amarena art. 9104148

Werkwijze

Stappen en doseringen voor het maken van een batch:
1. Haal basis voor romig ijs uit de pasteuriseerketel
2. Open het deksel van de ijsmachine en giet hier de basis voor romig ijs in. Sluit het deksel en start het ijs proces
3. Nadat het ijsproces klaar is, doseer het ijs in een koude ijsbak
4. Meng gedurende het doseren Variegone Amarena* door het ijs heen
5. Plaats het ijs vervolgens in de shockvriezer voor 10 minuten
6. Decoreer het ijs met Variegone Amarena en Amarena kersen op siroop*

* dosering naar behoefte

Allergenen informatie

Download