Meer mogelijk met ijs

De introductie van ijs in een ambachtelijk bedrijf levert vrijwel altijd meer rendement op. IJs trekt nieuwe klanten aan, zorgt voor onderscheidend vermogen en dus meer omzet. De mogelijkheden met ijs zijn eindeloos.

Chocolade ijs (melk)

Ingrediënten

Basis
750 g Prontociock art. 9103639
3000 ml Melk
g Suiker

Werkwijze

Stappen en doseringen voor het maken van een batch:
1. Warm de melk op tot ca. 50 graden Celcius
2. Voeg de Prontociock en de suiker toe en meng dit goed door met een elektrische mixer
3. Laat dit mengsel 15 minuten rusten
4. Open het deksel van de ijsmachine en giet hier het mengsel in . Sluit het deksel en start het ijs proces
5. Nadat het ijsproces klaar is, doseer het ijs in een koude ijsbak
6. Plaats het ijs vervolgens in de shockvriezer voor 10 minuten
7. Decoreer het ijs naar eigen wens

Allergenen informatie