Meer mogelijk met ijs

De introductie van ijs in een ambachtelijk bedrijf levert vrijwel altijd meer rendement op. IJs trekt nieuwe klanten aan, zorgt voor onderscheidend vermogen en dus meer omzet. De mogelijkheden met ijs zijn eindeloos.

Chocolade ijs (puur)

Ingrediënten

Basis
2000 g Dark Fondente art. 9103621
2800 ml Water

Werkwijze

Stappen en doseringen voor het maken van een batch:
1. Warm het water op tot ca. 50 graden Celcius
2. Voeg de Dark Fondente toe en meng dit goed door met een elektrische mixer
3. Laat dit mengsel 120 minuten rusten in een koelkast van 4-5 graden Celsius
4. Open het deksel van de ijsmachine en giet hier het mengsel in. Sluit het deksel en start het ijs proces
5. Nadat het ijsproces klaar is, doseer het ijs in een koude ijsbak
6. Plaats het ijs vervolgens in de shockvriezer voor 10 minuten
7. Decoreer het ijs naar eigen wens