Starten met ijs

Nederlanders eten steeds meer ijs. En dat biedt kansen voor ambachtelijke vakmensen. De toevoeging van ijs aan het assortiment brengt onderscheidend vermogen, nieuwe klanten in de winkel en niet te vergeten: meer rendement.

In tien stappen naar ijsverkoop op maat

Wie wil starten met de productie en verkoop van ijs, moet over veel dingen nadenken. Welke machines schaft u aan, welke grondstoffen zijn de beste, welke opleiding heeft u nodig en hoe gaat u uw ijs verkopen of verpakken? Beko IJs helpt bij al deze vragen.

Beko IJs biedt ondernemers die met ijs willen starten een compleet concept aan. Samen met een ijsspecialist van Beko doorloopt de ondernemer een 10-stappenplan. In dit plan komen allerlei keuzes aan de orde. Kiest u voor softijs of voor schepijs? Welke machines wilt u plaatsen? Welke grondstoffen heeft u nodig? De Beko-ijsspecialist helpt met vragen op het gebied van locatie, assortiment, verkoop- en productieconcept, prijs, kengetallen, exploitatie, promotie, organisatie en planning. Aan het einde van het 10-stappenplan weet u wat u nodig heeft én wat uw rendement zou kunnen zijn.

Professionele partners

Beko IJs werkt samen met professionele partners uit de ijsbranche. In sommige gevallen betreft dit een exclusieve samenwerking. Het levert hoe dan ook een uniek en onderscheidend product op.

Start nu met ijs!

Ambachtelijk ijs past uitstekend bij het assortiment en het imago van de ambachtelijke (banket)bakker. Het product biedt onderscheidend vermogen en zorgt voor meer rendement in ieder bakkersbedrijf. Maak daarom vandaag nog een afspraak met een van de ijsspecialisten van Beko IJs en doorloop geheel vrijblijvend met hen het 10-stappenplan.

Maak direct een afspraak en start nu met ijs!