Starten met ijs

Machines, apparatuur en gereedschappen

Binnen Beko IJs adviseert Beko Techniek over de beste apparatuur voor zowel de productie in een ijskeuken als voor de verkoop in een bakkerswinkel, loket of ijssalon. Beko Techniek werkt uitsluitend samen met de beste machineleveranciers en kiest altijd voor A-merken. Daarom heeft Beko Techniek voor de levering van machines voor de productie van ambachtelijk schepijs en softijs de samenwerking gezocht met het Italiaanse bedrijf Carpigiani. Dit bedrijf is al meer dan zeventig jaar een begrip in de ijswereld. In het 10-stappenplan van Beko IJs wordt zorgvuldig bekeken welke ijsmachine uit het assortiment van Carpigiani het meest geschikt zou zijn voor uw bedrijf.

Ook de softijsmachines worden geleverd door Carpigiani. Het kan gaan om een tafelmodel of een staand model en de softijsmachine kan één of drie kranen hebben. De voorkeur hiervoor zal opnieuw uit het 10-stappenplan van Beko IJs naar voren komen. Alle modellen zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen via een overzichtelijk display.

Orion

Om de mooiste vitrines te kunnen leveren, heeft Beko Techniek gekozen voor een samenwerking met het Italiaanse bedrijf Orion. De ontwerpen zijn strak en modern, maar uiteraard is er binnen het assortiment voor ieder wat wils. Het mooie van de vitrines van Orion is dat u er bakken met ijs in kunt hangen, maar bijvoorbeeld ook platen voor een eenlaags presentatie van taarten en gebak. Zo komt een vitrine van Orion in ieder seizoen tot zijn recht.

Gereedschappen

Allerhande gereedschappen en andere benodigdheden die nodig zijn voor het bereiden van ijs, zoals afvalemmers, wafelijzers of spatels, worden via Beko IJs geleverd door Beko Techniek of een van de partners waarmee we samenwerken.